Вступна кампанія-2015 для тернопільських випускників розпочнеться з 10 липня

vstup11Цього року українські абітурієнти мають право подати документи у п’ять вишів на три спеціальності в кожному з них (максимум 15 спеціальностей). Вступна кампанія стартує з 10 липня. З цього дня ВНЗ розпочнуть прийом документів  для вступу.

Для абітурієнтів, які вступають у ВНЗ на основі повної загальної середньої освіти та подають для вступу результати ЗНО, прийом документів закінчується 1 серпня.

Вступники, яким потрібно пройти творчі конкурси, складати іспити чи проходити співбесіду, повинні подати документи до 24 липня. Творчі конкурси проводитимуться в кілька етапів з 21 липня до 1 серпня. Вступні іспити та співбесіди триватимуть з 25 липня до 1 серпня.

Прийом заяв та документів від осіб, які вступають для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, закінчується 24 липня. Вступні екзамени проводяться з 25 липня до початку серпня.
Строки прийому документів на вечірню і заочну форми навчання визначаються ВНЗ, однак тривалість прийому – не більше одного місяця. Навчальні заклади також самі вирішують, коли приймати заяви від бажаючих здобути ступінь магістра чи спеціаліста на основі базової або повної вищої освіти.

Зарахування вступників на денну форму навчання за державним замовленням відбувається не пізніше 8 серпня, за контрактом – не пізніше 14 серпня.

Джерело: Номер один

Вам також може сподобатися