Небувалий ажіотаж у тернопільських відділеннях “Кредобанку” та “Ідея Банк” (фотофакт)

001Через нові правила реєстрації у візових центрах для отримання польської шенгенської візи тернополяни вистоюють у довжелезних чергах.

Щодня біля відділень “Кредобанку” або “Ідея Банк” у Тернополі можна побачити великі черги охочих оплатити сервісний збір.

Особи, які хочуть зареєструватись для подання документів на отримання візи, повинні здійснити попередню оплату сервісного збору, вартість якого не змінюється (18,5 євро), проте тепер оплачувати збір треба буде до складання документів. Для цього потрібно прийти у відділення “Кредобанку” або “Ідея Банк”. Із собою потрібно мати український та закордонний паспорти, а також надати номер мобільного телефону.
“У банку заявник отримає підтвердження оплати, а також персональний код клієнта, який потрібно буде вказати під час реєстрації на сайті Візового центру або зателефонувавши на гарячу лінію колл-центру. Можливість самої  реєстрації у клієнта з’явиться через добу після здійснення передоплати. Після цього людина отримає визначену дату та час подання документів до Візового центру”, – каже Ярослав Дрозд.
Код, який надаватиме банк для кожного клієнта буде унікальним, тому це допоможе боротися із фіктивними заявниками. Квитанція ж про оплату послуг дійсна впродовж половини року із дня оплати. Клієнт матиме можливість повернути передоплату у тому випадку, якщо не зможе подати документи у визначений термін з поважної причини, а також один раз перенести дату реєстрації. Зазначимо, вартість візи залишається незмінною та становить 35 євро.

1421148123_sam_2860

022

Фото Тарас Лотоцький Від Тарнополя до Тернополя

Фото 20 хвилин

Вам також може сподобатися