Для хлопця-сироти зі Зборівщини, який вирушає на війну, не вистарчило форми

055Допомагати бійцям продуктами та спорядженням закликають тернополян у Логістичному складі допомоги бійцям АТО. Адже через четверту хвилю мобілізації на склад приходять все більше і більше хлопців, які просять допомоги. Відтак полиці складу, особливо зі спорядженням вже пустіють.

– Сьогодні, приміром, ми спорядили хлопця-сироту зі Зборівщини, який днями вирушає в зону АТО, – розповідає волонтер “гарячої лінії” Ольга. –  Йому дали взуття, спальний мішок, каримат, шапку, шарф, рукавиці, термошкарпетки та ін. От от форми на складі вже не було.

Волонтер додає, що деяку амуніцію тернополяни можуть приносити самі. Як от, каримати, спальники, балаклави, термобілизну, шапки, шарфи. А на берці, розвантажувальні жилети, форму краще допомогти коштами. Склад сам закуповуватиме ці речі для бійців.

А також тернополяни можуть приносити на склад продукти. Як завжди потрібні – згущене молоко, чай, кава, печиво, сало. Є потреба в олії. Адже зараз волонтери готують квашену капусту, моркву по-корейськи для бійців. Необхідні і медикаменти: вітаміни, протизастудні, знеболювальні, кровоспинні засоби.

Довідка
Кошти, спорядження та продукти можна приносити безпосередньо на Логістичний склад допомоги АТО за адресою: вул.Збаразька, 16, гуртовня “Галант”. Також гроші можна перераховувати на рахунок у ПриватБанку: 4149 4978 1228 6435 – Тарас герман. Довідки за телефоном
“гаряча” лінія: 097-205-50-55.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися