Шансів залишитися в живих у 25-річного тернополянина практично не було

20149934_142210973328_142235012615В Тернополі хлопець впав з автомобільного моста на залізничне полотно. Подія трапилась після сварки із дівчиною, повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю МВС України на Львівській залізниці.

Машиніст вантажного поїзда, побачивши різкий спалах на контактній лінії, застосував екстрене гальмування. Перед локомотивом на залізничному полотні він помітив чоловіка, який лежав та подавав ледь помітні ознаки життя. Швидко зорієнтувавшись машиніст повідомив працівників транспортної міліції та швидку допомогу.

Виїздом СОГ встановлено особу, ним виявився 25-річний мешканець Тернопільської області. На жаль, у кареті швидкої допомоги під час надання медичної допомоги чоловік помер.

В цей вечір вони удвох повертались додому після нічного клубу. На автомобільному мості між ними виникла сварка. У розпал сварки дівчина розвернулась і пішла додому. Однак через кілька секунд вона побачила, що хлопець уже лежав на залізничному полотні.

Шансів залишитися в живих у молодого хлопця практично не було. Висота моста в цьому місці становить 15 метрів, і хлопець міг загинути від удару струмом.

Вам також може сподобатися