Тернопільський художник-іконописець отримав відзнаку Президента України

dsc_3238Державну нагороду Президента України вручив виконувач обов’язків голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак художнику-іконописцю з Тернопільщини Володимиру Шерстію.

Почесне звання «Заслужений майстер народної творчості України» Володимиру Шерстію присвоїли відповідно до Указу Президента України від 01 грудня 2014 року № 900/2014 Про відзначення державними нагородами України з нагоди 23 –ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 2014 року.

«Дякую за вашу працю, яку щодня робите для нас і для України і дай Боже вам натхнення сотворити ще більше», – зазначив Іван Крисак, вручаючи нагороду.

Відзнаку присвоїли за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно – освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю.

«Коли я працював над іконами я вірив у свою працю. Зараз головна робота для мене це волонтерство. Щоразу коли я їду на схід я вірю у нашу перемогу», – підкреслив Володимир Шерстій.

Вам також може сподобатися