Жителька Борщівщини хотіла оновити гардероб, не витративши ні копійки

videokamПравоохоронці довели причетність жительки одного з сіл району до крадіжок із магазинів одягу. Спритну злодійку допомогла «упіймати» камера спостереження.
За словами першого заступника начальника Борщівського райвідділу міліції Володимира Гуски, крадійка в один день розжилася дармовими спідницями в двох крамницях. Діяла за одною схемою. Аби відволікти увагу продавця, просила показати річ не з вітрини. Коли ж працівниця була зосереджена на виконанні забаганки примхливої клієнтки, злодійка цупила вподобаний товар. Таким чином спритниця винесла з одного магазину спідницю вартість п’ять сотень, з іншого – сім сотень гривень.
Не розраховувала крадійка на те, що попаде в об’єктив камери відеоспостереження. Завдяки цьому правоохоронці оперативно встановили її особу.
З’ясувалося, що 44-річна жінка уже не вперше зневажила Закон. За повторене скоєння майнового злочину їй інкримінують частину 2 статті 185 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, обмеженням волі на строк до п’яти років чи позбавленням волі на той самий строк.

Вам також може сподобатися