Тернопільська міська рада передала у зону АТО ще два автомобілі

03У зону АТО для бійців Національної гвардії та медиків-волонтерів Тернопільська міська рада передала ще два автомобілі, які укомплектувала та загрузила медикаментами, продуктами та іншими необхідним обладнанням. За словами міського голови Сергія Надала, автомобілі були придбані за кошти меценатів, а доставлять їх на Схід волонтери Автомайдану.

«Ми передаємо один джип для бійців Нацгвардії, інший – для лікаря-хірурга з Тернополя Михайла Стасіва, який вже півроку надає медичну допомогу у зоні АТО, – розповідає Сергій Надал. – Машину для медиків спеціально переобладнали у швидку допомогу із крапельницями та носилками, де передбачені місця для санітара та лікаря. Фактично створили необхідні умови для надання першої медичної допомоги бійцям на Сході».

Заступник командира батальйону Національної гвардії Ярослав Хотилянець подякував міському голові, міській раді, меценатам та тернополянам за допомогу бійцям, які сьогодні виконують бойові завдання у зоні АТО. Він каже, що навіть автомобілі допоможуть виконувати важливі бойові завдання.

Зазначимо, що міська рада постійно допомагає бійцям у зоні АТО. Так, минулого тижня Сергій Надал передав для бійців обладнання майже на 100 тисяч гривень (бензинові генератори, пускові механізми для моторів, бензопили, мастильні матеріали і т.д.), а ще раніше – два автомобілі.

Вам також може сподобатися