Подробиці жахливої пожежі в Херсонській області, де загинули військові з Тернопільщини

photoВ тернопільських спільнотах розпочалася дискусія щодо того, чому трапилася жахлива пожежа в Херсонській області, де загинули військові з Тернопільщини.
Самі добровольці та солдати “Збруча”, вирішили розказати правду про події тієї жахливої ночі.
– Хто там герої диванні. Вам би потерендіти. І Слава Україні покричати. І все. Герої. А поживіть у палатках пару місяців і де ваш героїзм. Ці хлопці жили зі мною не усі але з тих що були біля мене патріоти без фальші. Випити можна , інколи і потрібно. Життя таке. А як повели б себе ви. Правильні такі. Залізьте у нашу шкіру, чи захочете бути у ній. Просто закрийте свої патріотичні роти, – пише Володимир з Тернопільщини
– Я там був і ніхто пяний не був. Загорілася палатка інженерів, які стояли біля нас, от вони були пяні, вони робили “двіжок” до БМД і на вечір завжди “заливали сливу”, бо через 2-3 дні мали їхати в АТО, а коли всьо горіло, стояли два їхніх “Урала” заведені, коли треба було зірвати грати, щоб пацани могли вилізти, вони повтікали. Ми грати рвали легковою машиною, що аж міст погнуло, але марно, а ключі від більшої техніки вже горіли в середині, і як Ви кажете шо то всьо горілка? В той час хлопці рятувалися з обпеченими руками. Один хлопець відігнав “Камаз”, повний боеприпасів, інших витягували як могли під взриви гранат тих самих інженерів і т. д. Пацани спали, тому так все вийшло, і доречі, це було в 02:10 – 02:40, – розповів солдат Роман.

Джерело: Тернопільська Липа

Вам також може сподобатися