З тернопільської квартири незаконно зробили заклад громадського харчування

333Діяльність закладу громадського харчування «Ясуші Кафе», що знаходиться на вул. Гетьмана Сагайдачного, 13/1, проводиться без належних дозвільних документів.

Як повідомляє управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Тернопільської міської ради, ФОП Іванечком А.В. там ведеться господарська діяльність без висновку санітарно-епідеміологічної експертизи та погодження режиму роботи об’єкту торгівлі.

Щодо приміщення, то воно передане власником у оренду фізичній-особі підприємцю Іванечку А.В. для здійснення господарської діяльності. В управлінні Державної архітектурно-будівельної інспекції наразі зареєстровано лише декларацію про готовність об’єкта до експлуатації реконструкції квартири під кав’ярню. А управління ЖКГ не подавало на розгляд виконавчого комітету міської ради проектів рішень щодо виведення цієї квартири із житлового фонду міста.

Враховуючи усі факти, муніципальна поліція направила відповідні листи у правоохоронні органи для вжиття заходів щодо законності ведення підприємницької діяльності без будь-яких дозвільних документів та для притягнення винних до відповідальності.

«Представники муніципальної поліції проводять рейди по встановленню осіб, які здійснюють свою діяльність без дозвільних документів. Інформацію про усі виявлені факти ми передаємо в міське управління міліції для вжиття необхідних заходів реагування, – розповідає начальник управління муніципальної поліції Сергій Волков. – Закликаємо тернополян повідомляти про факти здійснення незаконної підприємницької діяльності, а підприємців працювати в межах чинного законодавства».

Вам також може сподобатися