Де у Тернополі відремонтують тротуари?

02904805021522Титульний список капітального ремонту – заміни покриття тротуарів у Тернополі на 2015 рік затверджено на черговому засіданні виконавчого комітету. Загалом у місті планується провести заміну елементів мощення тротуарів на дев’ятьох вулицях, а передбачена на це сума у понад 5 мільйонів гривень.

«Ще у 2013 році на сесії міської ради була прийнята програма ремонту тротуарів на 2014-2016 роки, – розповідає міський голова Сергій Надал. – Відповідно до цієї програми, минулого року у місті ми відремонтували тротуари на бульварі Т.Шевченка, вул. Руській, вул. Збаразькій, вул. Патріарха Мстислава, вул. Карпенка, вул. Л Українки, просп. Злуки. Цього ж року ремонті роботи заплановано провести на дев’ятьох вулицях міста».

Зазначимо, що у списку передбачається замінити покриття тротуарів фігурними елементами мощення на вул. 15 Квітня (ділянка від просп. Злуки до вул. Київської), вул. Слівенська, вул. Генерала Тарнавського – В.Симоненка – В.Великого (в районі ринку «Аляска-Тер»), вул. Миру, вул. Морозенка, вул. Гоголя, вул. Коновальця (ділянка від проспекту Степана Бандери до вул. І. Репіна), вул. Карпенка та вул. Б. Лепкого.

Вам також може сподобатися