Перелік тернопільських вулиць, де ремонтуватимуть дороги та тротуари у 2015 році

remontНа черговому засіданні виконавчого комітету, яке відбулося четвертого лютого, було затверджено титульний список капітального ремонту об’єктів шляхово-мостового господарства у Тернополі на 2015 рік.

Відтак, у 2015 році заплановано провести капітальний ремонт асфальто-бетонного покриття на вул. Миру вул. Танцорова (від майдану героїв Євромайдану до вул. Паращука), перехрестя вул. Танцорова та вул. Паращука вул. 15 Квітня (від примикання вул. Братів Бойчуків до проспекту Злуки), вул. Поліській (від вул. Поліської до розвороту тролейбусів по вул. Промисловій), вул. Тролейбусна, вул. Текстильної, вул. Бродівській, вул. Медової, частини дороги по вул. Шашкевича (ділянки від вул. Руської до вул. Танцорова), частини дороги по вул. Шашкевича (ділянки від вул. Танцорова до вул. Живова), вул. Стадникової, вул. Оболоня (від вул. Живова до вул. Митрополита Шептицького – верхній шар, організація дорожнього руху, заїзди), вул. Тернопільської, частини вулиці Пирогова (від вул. Січових Стрільців до вул. М.Гоголя), вул. Микулинецькій (ділянка від транспортної розв’язки на вул. Об’їзній в напрямку ВАТ «Ватра»), вул. Живова (ділянка від вул. С. Стадникової до вул. Митрополита Шептицького), вул. Хутірської (від вул. Мирної до вул. Калинової), вул. Дружби.

Передбачається замінити покриття тротуарів фігурними елементами мощення по вул. 15 Квітня в (ділянка від проспекту Злуки до вул. Братів Бойчуків), по вул. 15 Квітня в м. Тернополі (ділянка від вул. Братів Бойчуків до вул. Київської), на вул. Слівенській в м. Тернополі, на транспортній розв’язці , вул. Генерала М. Тарнавського – В. Симоненка –

В. Великого (в районі ринку «Аляска-Тер»), на вул. Миру, на вул. Морозенка, на вул. Гоголя, на вул. Коновальця (ділянка від проспекту Степана Бандери до вул. І. Репіна), вул. М. Карпенка в (в районі сходів до парку «Топільче») та від вул. Б. Лепкого до ДНЗ № 27.

Вам також може сподобатися