П’ятеро оперативників карного розшуку з Тернопільщини поїхали розшукувати диверсійні групи

41Більше ста п’ятдесяти правоохоронців Тернопільщини перебувають сьогодні на сході країни. Сьогодні в зону проведення антитерористичної операції поїхало п’ятеро оперативників карного розшуку.

Головне їхнє завдання – розшук диверсійних груп, небезпечних злочинців та сепаратистів на звільнених територіях, вилучення зброї, боєприпасів та вибухівки. Окрім цього, хлопці візьмуть на себе і частину завдань, покладених на правоохоронців місцевих райвідділів міліції.

Тернопільські розшуківці поїхали в зону АТО належним чином укомплектовані та озброєні. Для швидкої та ефективної роботи їх забезпечили комп’ютерною та копіювальною технікою.

«Бережіть та підтримуйте один одного, будьте пильними, пам’ятайте, що ворог не спить. З честю виконайте свій професійний і громадянський обов’язок і повертайтеся додому живими і здоровими. Бажаю вам всім удачі і щасливого повернення!», – звернувся до бійців заступник начальника УМВС України в Тернопільській області Олег Ляхович.

Благословив хлопців на мирну службу отець Іван. Священик окропив тернопільських силовиків свяченою водою та закликав усіх рідних і близьких щодня молитися за захисників і чекати їх щасливого повернення додому.

Вам також може сподобатися