У Тернополі презентували фільм «Добровольці Божої Чоти»

150546255Історія становлення справжньої української армії, історія Героїв, історія мужності і щирості… Вчора у Тернополі презентували фільм «Добровольці Божої Чоти».

Вщент заповнений зал, кілька сотень глядачів (близько половини з них стояли), щирі емоції, сльози і героїчна дума про українських Героїв.

–         Колись мій вчитель Василь Іванишин сказав таку фразу, яка особисто мені допомагає у цій війні: «Коли Бог придумав бандерівців, він про них подбає», – каже один з головних героїв фільму, польовий командир Добровольчого Українського Корпусу Валерій Чоботар (Гатило). –  Цей фільм знімався з Божого помислу…Дуже хотілося б, щоб глядачі побачили, як ми живемо і навчилися сприймати це… Нам пора перестати боятися і вважати, що хтось щось нам винен. Нам треба змінитися. Ми не можемо жити, як рік тому. Цей фільм показує людей, які змінилися. Я особисто не хочу воювати. Але не можу. Я не уявляю, як можна жити в Україні, програвши… Не бажайте нам повертатися живими, бажайте нам повернутися з перемогою.

Автори фільму – режисери Леонід Кантер та Іван Ясній. В головних ролях «Добровольців Божої чоти» – бійці зі своєю філософією, почуттям гумору, поглядами на життя та смерть, мріями і вірою.

Тернополяни зможуть побачити стрічку протягом тижня у Палаці кіно, що на вулиці Івана Франка,8 о 18.00.

Джерело: Погляд

Вам також може сподобатися