За три дні на Тернопільщині провели ремонт майже 4 тисяч метрів квадратних дорожнього покриття

88Сприятливі погодні умови дозволили дорожникам нашої області провести аварійний ямковий ремонт на 3900 метрах квадратних доріг. Роботи проводились в першу чергу на автошляхах державного значення –  Львів-Тернопіль, Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль, а також на об’їзній міста Тернопіль, та інших маршрутах, де була наявна аварійна ямковість.

З метою ліквідації аварійної ямковості, що є важливою складовою безпечного дорожнього руху в зимовий період, задіяно роботу асфальтобетонного заводу приватної структури «Технобудцентр».

Як повідомив начальник Служби автомобільних доргі у Тернопільській області Богдан Юлик: «З початку 2015 року було лише 3 дні сприятливих погодних умов для проведення дорожніх робі. За  цей час випущено 450 тонн асфальтобетону і відповідно ліквідовано 3900 метрів квадратних ямковості. Це дозволило зняти деяку напругу по більшості маршрутів державного значення».

Такі ремонтні роботи дозволяють вберегти дороги від подальшого руйнування під впливом несприятливих погодних умов у зимовий та післязимовий періоди.

На сьогодні зима повернулась на Тернопільщину, а тому ліквідація ямковості буде відновлена як тільки дозволятимуть погодні норми. За прогнозами синоптиків тепліше і без снігу на Тернопіллі буде вже через тиджень.

Вам також може сподобатися