На Тернопільщині загинув чоловік, який повертався з військкомату після проходження медкомісії

PM744image001Дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загину 39-річний чоловік, трапилася на Тернопільщині на автодорозі в селі Надрічне Теребовлянського району.

При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля Мерседес, мешканець Підгаєцького району 1980 року народження, на автодорозі місцевого значення в селі Надрічне здійснив наїзд на 39-річного пішохода.

За попередніми даними, водій іномарки, будучи напідпитку, намагався обігнати з правого боку автомобіль, що рухався попереду. В той час узбіччям йшов чоловік з двома дітьми. Помітивши небезпечний та ще й заборонений правилами дорожнього руху маневр іномарки, чоловік встиг відштовхнути дітей, але сам потрапив під колеса автівки й отримав травми несумісні з життя.

Як повідомляє 20 хвилин, загиблий – мешканець села Золотники. Він повертався з військкомату після проходження медкомісії в рамках проведення мобілізації. Подію внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частиною 2 – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть. Водія Mercedes затримали, він перебуває в Теребовлянському ізоляторі тимчасового тримання. Триває слідство.

Вам також може сподобатися