Через надмірні фізичні навантаження помер мобілізований з Тернопільщини

7-2Раптова смерть у маршрутці забрала вчора життя 46-річного Романа Гогуся з села Ладичин Теребовлянського району. Після проходження медкомісії чоловіка 19 лютого відправили на військові навчання на Рівненський полігон.

Як ми вже повідомляли, трагедія трапилася, коли Роман їхав у Рівне за передачею від рідних. В Олександрії йому несподівано стало погано прямо в салоні автобуса.

– Йому надали першу медичну допомогу, викликали швидку. Але коли медики приїхали, то вже констатували смерть, – повідомляють в управлінні оперативного командування “Північ”. – Попередньо відомо, що смерть настала через гостру серцеву недостатність. Медики кажуть, що серце його просто не витримало фізичних навантажень.

У зв’язку із передчасною смертю рядового військової частини А4152 Романа Гогуся на Теребовлянщині сьогодні оголосили День жалоби. На території району приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою на адмінбудівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, комунальних та державних підприємствах та закладах, установах, організаціях. Також було скасовано проведення розважально-концертних заходів і спортивних змагань.

Джерело: Тернополяни

Вам також може сподобатися