Капусту та інші складові борщу збирають на вул. Пісковій

567x376Запаси із вашого підвалу можуть підтримати дух і силу українських бійців. Овочі та приправи для борщу збирає фірма, яка виготовляє сухпайки в зону АТО.

Ось так спільними зусиллями підприємці та волонтери дбають, щоб українські воїни не були голодними. Цього разу вантажать ящики із сухим борщем. Відтак бійці не сидітимуть на одних лише сухпайках та частково відчують смак дому і на лінії фронту. Доставити пакети в зону АТО компанія «Протекшн-Груп» доручила телеведучому і волонтеру Сергієві Притулі. Він, у свою чергу, закликав усіх, хто може, приносити продукти для такого борщу.

СЕРГІЙ ПРИТУЛА, телеведучий, волонтер:

«То не треба там дуже бути фермером, бо в кожного вдома є якийсь мішок картоплі, якась капустина там, трохи цибулі, трохи буряка. Тому, в принципі, звернення до всіх тернополян, тих, хто в області живе: в Тернополі, ось вул. Піскова, 3, приїжджаєте, тут кого не спитайся – всі знають, куди можна занести продукти, тому будь ласка, все, що потрібно для борщу. Я не дуже вмію куховарити, але я знаю, що туди входить буряк, туди входить капуста, картопля, цибулька, що ще може захочете, може який базилік – так само несіть. Хлопці тут мають дуже файну сушку, яка не простоює, але в принципі, об’єми виробництва ось цього добра можуть бути ще більшими».

Тим, що помістилося в авто, припускає Притула, можна нагодувати зо два батальйони. Завдяки допомозі небайдужих українська армія зможе подолати найлютішого ворога, вважає народний депутат Тарас Юрик. І закликає приєднуватися до волонтерства.

ТАРАС ЮРИК, народний депутат України:

«Шлях, який проводять українські волонтери, це шлях до того, щоб по швидше вирішилась ця проблема. Ми розуміємо, що підтримка нашій армії потрібна. І я дуже тішусь від того, що ніхто не стоїть осторонь, всі стараються максимально допомогти. Тому ще раз хочу закликати якомога ширші кола, і бізнесові в т.ч., щоб вони також активно відгукувались, ініціювали, можливо, якісь інші можливості підтримки української армії».

Колектив «Протекшн-Груп» просить приносити овочі, зокрема капусту, на вулицю Піскову, 3, що на Східному масиві.

Джерело: ІНТБ

Вам також може сподобатися