Сергій Притула став переможцем у номінації «Ведучий, яким ви захоплюєтесь»

gEBXSuf-0h0 Цьогорічним переможцем у номінації «Ведучий, яким ви захоплюєтесь» став Сергій Притула. Всенародну премію організовувала «ТЕЛЕзірка», шляхом відкритого голосування глядачів.

Так, шоумен зі Збаража обійшов своїх найближчих конкурентів Володимира Зеленського і Ольгу Фреймут, отримавши 23% голосів та всенародне визнання. Про те, що перемога дісталась йому Притула дізнався вчора прямо на зйомках програми «Хто зверху?!» – виводячи результати опитування, про це повідомив «суддя» проекту та колега Сергія – Олександр Педан.

Втім, народний улюбленець ще довго не міг повірити у те, що все відбувається насправді, хоч уся студія стоячи аплодувала телеведучому.

– Я дякую кожному з вас! Так склалось завдяки нашим спільнім зусилля! – зібравшись з думками зміг виголосити Сергій Притула.

Додамо, що цього року 11-та за рахунком народна премія була особливою – враховуючи події в країні, навіть номінації перейменували: «Програми, які вас потрясли», «Ведучі, яким ви довіряли», «Ведучі, якими ви захоплювалися» тощо. Тому й голосувати за номінантів пропонували по-особливому – серцем.
Джерело: Тернополяни

Вам також може сподобатися