Через Тернопіль щоденно курсуватиме потяг «Ковель-Тернопіль»

001З 6 березня на Львівській залізниці розпочинає курсувати новий регіональний поїзд сполученням Ковель – Тернопіль – Ковель, який з’єднає наше місто із двома іншими великими містами Західної України, а саме Луцьком та Рівним.

ОКСАНА КУРПІТА, старший квитковий касир залізничного вокзалу станції «Тернопіль»:

«Номер 792/791 «Ковель-Луцьк-Тернопіль». Тобто це пасажирський поїзд із загальними, плацкартними, купейними вагонами. Він призначається для того, щоб було зручніше людям користуватися, добиратися до Ковеля і Луцька, а також Рівного. Адже, в нас зараз в даний момент такого сполучення немає».

Потяг «Ковель-Тернопіль» курсуватиме щодня. Із Ковеля він відправлятиметься о п’ятій годині ранку, а вже о 12.40 буде в Тернополі.

ОКСАНА КУРПІТА, старший квитковий касир залізничного вокзалу станції «Тернопіль»:

«У зворотньому напрямку із Тернополя він відправлятиметься о 16 годині 13 хвилин. І прибуватиме у Ковель в 23.50. Він курсуватиме через такі станції: Золочів, Броди, Дубно, Здолбунів, Рівне, Луцьк, Ківерці і Ковель, без заїзду у Львів».

Ціна, кажуть на залізниці, буде доступною для громадян. Проїзд в загальному вагоні зі Тернополя в Ковель становитиме 50 гривень, у плацкартному – 100 гривень та у купейному – 150. А для прикладу, до Рівного, у загальному вагоні, тернополяни зможуть доїхати всього лиш за 26 гривень. Потяг, наразі, експериментальний. Він курсуватиме до 28 березня. Після чого, якщо напрямок виявиться популярним, поїзд «Ковель-Тернопіль-Ковель» їздитиме на постійній основі.

Джерело: ІНТБ

Вам також може сподобатися