Тернопільського мажора посадять до в’язниці

10991394_784478478298916_5494614218261289151_n5На 4 роки та 6 місяців ув’язнять водія, який винен у смертельній аварії, де загинув син відомої письменниці Лесі Романчук. Про це вона написала в себе на сторінці.

Нагадаємо, смертельна аварія трапилась вночі 23 грудня 2013. Audi Q7  і таксі “Шанс” марки Daewoo Sens зіткнулись на проспекті Бандери. Audi мчала на шаленій швидкості.

Винуватець ДТП намагався “зам’яти” справу, втім, сьогодні суд таки виніс вирок.

– Ну от, суд нарешті скінчився… Вирок. Мажор, що убив мого Сашка, отримав реальний термін покарання – 4 роки 6 місяців позбавлення волі і позбавлення водійських прав на 3 роки. Хтось скаже – мало – убив людину, забрав життя, хай і не навмисне, хтось – багато – такий молодий, позитивно характеризується… Його адвокати взагалі назвали справу безпрецедентною. Так, таких справ мало доходить до суду, і зовсім мало мажорів отримує заслужене покарання. Але я не тішуся. Нічого доброго у цьому немає – людина за гратами…
Втім, термін мого Сашуні – не умовний і не обмежений. Його немає назавжди. Ці люди обірвали мій рід. Позбавили мене сина, а вас, мої любі, – Синьоокого Дива… Вони мають знати – покарання буде, воно невідворотне. Відкупитися не вдасться. Може, хтось задумається, сідаючи за кермо. Може, хтось зменшить швидкість. Може, це збереже комусь життя. Може, – написала Леся Романчук в себе на сторінці.

Джерело: Доба

Вам також може сподобатися