Чому тернополяни не можуть побачити онлайн, де знаходиться потрібна маршрутка?

index Через борги з боку перевізників, подивитися, де тепер знаходиться потрібна маршрутка, тернополяни не зможуть, кажуть в міському управлінні транспорту.

– Перевізники заборгували близько 160 тис грн за послуги Cистеми спостереження за рухом громадського транспорту online detransport, – розповідає начальник міського управлінні транспорту Ігор Мединський. – Тому підприємець, який займається ресурсом, вирішив відімкнути їх.

Через такі величезні борги “Київстар” взагалі погрожував вимкнути ресурс, розповів пан Мединський.

– В “Київстарі” вже пропонували віддати їм назад обладнання, надане для цієї послуги, – каже пан Мединський. – Таким чином погасивши борги. Однак чому в даному випадку має постраждати КП “Тернопільелектротранс”, який справно оплачував користування даною послугою? Тож вирішено було вимкнути лише маршрутки.

Тепер тернополяни бачать на сайті лише рух тролейбусів та автобусів типу ЛАЗ, які йдуть за маршрутом 1А. Доки триватиме така ситуація – наразі невідомо.

– Просимо в тернополян із розумінням поставитись до даної ситуації, – каже пан Мединський. – Вартість дизпалива падає, тож і з боргами перевізників, сподіваюся. зможемо швидко розібратися.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися