Поїздка у плацкарному вагоні буде для тернополян предметом розкоші

images Проект закону про підвищення вартості проїзду у поїздах всіх категорій, крім ершого класу «Інтерсіті» зараз перебуває на стадії узгодження Мін’юстом. Квитки мають подорожчати на 21% ще до 1 травня.

Тарифна комісія вирішила підняти ціни на критки у потагах не в три етапи, як це було раніше погоджено, а за один. Так, для прикладу, доїхати з Києва до львова зараз можна у плацкартному вагоні за 142 гривні, а після підняття тарифів, таке задоволення вже вартуватиме майже 172 гривні. Те саме із класами купе та люкс.

Таким нововведеннями тернополяни вкрай незадоволені, адже люди не стали заробляти більше, тож для тих, хто часто користується послугами “Укрзалізниці”, перспектива не дуже райдужна.

– Нечувана наглість! Скоро й поїздка у плацкарному вагоні буде для нас предметом розкоші! – обурюється Надія Терещук. – Я доволі часто їжджу по роботі і до родичів в Київ та Полтаву, у мене там син навчається…Я не розумію чим такі цифри обумовлені. адже вони наче сніг на голову для того українського народу, з якого намагаються зліпити одвічних рабів та заручників низькооплачуваної роботи.

Джерело: Тернополяни

Вам також може сподобатися