У Тернополі проведуть благодійний аукціон побачень

32586_1 Тернопільські волонтери, співаки, гумористи та просто небайдужі городяни підуть на побачення, аби допомогти бійцям АТО.

Благодійний аукціон побачень проходить в рамках акції «Сила в єдності». За його умовами кожен учасник повинен піти на побачення із тією людиною, яка дасть за зустріч з «лотом» найбільшу суму.

«Благодійний аукціон «Сила в єдності» створений для того, щоб, в першу чергу, допомогти нашим воїнам, які віддають свої життя, сили і здоров’я заради нашої безпеки. Тому в складний час ми повинні допомогти їм, забезпечити всім необхідним. Адже кожен з них ризикує своїм дорогоцінним життям для нас, а ми повинні зробити все, що від нас залежить для них, для нашої перемоги і для всіх громадян України», – йдеться про аукціон на сторінці у соцмережі.

До акції вже долучилось близько 40 учасників. Серед них: команда КВН «Оптом Дешевше», тернопільський гурт «Фіра», співачка Надія Гураль, волонтерка штабу Самооборони Майдану Тернопільщини Ліля Мусіхіна та багато інших.

«Торгую «обличчям і тілом». Попросили виставити на аукціон зустріч зі мною особисто. Виручені гроші підуть на лікування пораненого. Початкова ставка – 10 гривень. Все, купуйте. З вас – кава, з мене розмова, без розкриття державних таємниць, звісно», – закликає долучатись до аукціону його учасниця, волонтерка Ліля Мусіхіна.

Відтак, у спільноті (vk.com/event85684563) розміщено два альбоми: «Браві легіні» та «Чарівні бандерівки». У них можна купити «лот» для благодійного побачення, або ж запропонувати себе у якості «лоту». Ставки прийматимуть включно до 31 березня.

Джерело: Тернополяни

Вам також може сподобатися