29 березня у Тернополі пройде Хресна дорога

thumb_75110_news_mХресна дорога пройде центральними вулиця Тернополя у неділю, 29 березня. Це щорічна великопісна молитва, на яку збираються тисячі тернополян. Розпочнеться Хресна дорога від Архикатедрального собору на вул. Сагайдачного о 14.00 і далі пройде за маршрутом: вул. Йосипа Сліпого, вул. Руська, Театральний майдан, вул. Грушевського, вул. Листопадова.

– Хресна дорога, присвячена молитві за мир і спокій в країні, за чисельністю найбільше зібрання християн різних конфесій на Тернопільщині після прощі у Зарваниці, – каже керівник прес-служби Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ отець Олег Харишин.

Під час Хресної ходи віряни будуть молитися, просити прощення за гріхи та роздумувати над сенсом  Христових терпінь. Під час Хресної дороги хрест нестимуть почергово військові, волонтери, родичі загиблих в АТО, представники влади, журналісти.

– До речі, на театральному майдані виставлять великі фото наших земляків – Героїв Небесної Сотні та загиблих в зоні АТО, за яких всі молитимуться, – додає отець Олег Харишин.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися