У Тернополі активно борються з місцевою мафією

2У Чернівцях крадуть гравій на очах у міських чиновників і міліції .
Гравію з берегів Прута у Чернівцях вже навивозили на 12 мільйонів гривень. Про це повідомляють на сайті Чернівецький промінь. Справою займаються уже з листопада і поки що без змін. Комісія міської ради Чернівців, яка мала контролювати цей процес збиралась лише двічі за 5 місяців.

Окрім матеріальної шкоди завдано збитків й природі – через відсутність гравію не виключене затоплення найближчої до Прута території.​

–          Це є мафія і ми повинні речі називати своїми іменами. Ми маємо думати,як рятувати мікрорайон, бо це, що 12 мільйонів, це ще квіточки. Що нам треба буде відшкодовувати людям, якщо весь мікрорайон буде затоплено, – коментує депутат чернівецької міської ради Любов Сорохан.

Попри те, що у правоохоронців є номери техніки, яка вивозила гравій і це зафіксовано на відео, до відповідальності й досі нікого не притягнуто і міська рада Чернівців ніяк не реагує на порушників.

До слова, у Тернополі активно борються з місцевою мафією. Відтак, днями міська рада заборонила ставити кіоск неподалік вулиці Валової. За словами Сергія Надала, будь-які спроби підприємця встановити торговий об’єкт у не встановленому місці є незаконні та не будуть допущені.

Вам також може сподобатися