Мери українських міст дають найбільше обіцянок у сфері будівництва та інфраструктури

383541513Активісти порталу «Слово і Діло» продовжують слідкувати за станом виконання обіцянок міськими головами України. Традиційно, найбільше обіцянок градоначальники дають у сфері будівництва та інфраструктури.

Так, аналітиками було зафіксовано 17 нових обіцянок мерів українських міст.

У список потрапив і міський голова Тернополя Сергій Надал. У 2015 році мер Тернополя планує розпочати ремонт дворів на вулиці 15 квітня, Лучаківського, провести реконструкцію бульвару Куліша.

Також у списку є і мер Львова Андрій Садовий. Він обіцяє місту нові пам’ятники та планує відкрити нове сучасне відділення реабілітації в одній із міських лікарень.

Нагадаємо,що в цьому році Сергій Надал очолив рейтинг виконаних обіцянок .

–          У нього зараз із 195 обіцянок, які нами були зафіксовані протягом періоду його перебування на відповідній посаді, більше 100, 106, якщо бути точним, виконано і 49 не виконано. Значить, якщо брати по загальній кількості обіцянок, то він на сьогоднішній день на 5 місці. Більше там лише у запорізького міського голови Сіна, Садового, Кличка і Романюка. Якщо ми говоримо про рейтинг за якістю, тобто це співвідношення сказаного і виконаного. То ваш міський голова, звичайно, на першому місці, – розповів в ефірі каналу ІНТБ керівник медіа-напрямку Системи народного контролю «Слово і Діло» Євген Заїка.

unnamed

Вам також може сподобатися