У Тернополі в центрі надання гуманітарної допомоги тернополяни можуть взяти необхідні речі

1418219533Відтепер, одяг, взуття, продукти та інші речі першої необхідності соціально-незахищені тернополяни зможуть отримати безкоштовно.  Днями в місті відкрили центр надання гуманітарної допомоги.

Проект реалізувала Тернопільська міська рада спільно з благодійний фондом «Апостол».

Працюватиме Центр два дні на тиждень – у вівторок та четвер. Отримати необхідні речі зможуть соціально-незахищені категорії тернополян, які перебувають на обліку в управлінні соціальної політики міськради, пред’явивши відповідні документи.

–          Декілька днів тому під час особистого прийому громадян до мене звернулися тернополяни, які дуже потребували допомоги, і такі слова були, що, ви знаєте, останнім часом всі активно допомагають фронту, допомагають армії, допомагають біженцям, але таке враження, що всі забули про потребуючих тернополян, яким треба медикаменти, яким треба одяг, яким треба якісь засоби догляду за інвалідами. Власне, реалізація цього проекту спільно з міською радою, спільно з управлінням соціальної політики і благодійним фондом «Апостол» покликана вирішити це питання, – розповів очільник міста Сергій Надал в ефірі каналу ІНТБ.

Вам також може сподобатися