Фотовиставка «Мій Тернопіль» відкриється 29 березня

D2nakoy9jRo29 березня о 13.00 год. в Українському домі «Перемога» відбудеться відкриття фотовиставки «Мій Тернопіль», під час якої тернополянам представлять 30 найкращих фоторобіт від талановитих митців. Ідея цього проекту належить учасниці стажування «Школа молодого реформатора» у Тернопільській міській раді Ользі Мальчик.

«На конкурс нам надіслали 701 фотографію від фотографів з Тернополя та Львову, – розповідає координатор проекту Оля Мальчик. – Вибирали кращі роботи, які будуть представлені на виставці, члени журі – це знані фотографи, а також представники міської ради».

У рамках виставки «Мій Тернопіль» на авторів найкращих фотографій чекає можливість зробити персональну фотовиставку, сертифікати на безкоштовну студійну зйомку, а також інші подарунки.

Виставка триватиме до 10 квітня.

До слова, фотовиставка «Мій Тернопіль» має на меті показати сучасний Тернопіль у світлинах, допомогти у реалізації творчій молоді, яка захоплюється фотомистецтвом та розвивати бренд міста. Планується, що фотовиставка буде мандруючою, а це означає, що її зможуть побачити не лише тернополяни, але й жителі інших міст.

Вам також може сподобатися