Як дотримують слова тернопільські депутати?

162290447Ось і підходить до завершення п’ятирічна каденція депутатів тернопільської міської ради. Ще місяць-другий і більшість з них знову ласкаво посміхатимуться тернополянам з рекламних плакатів та бігбордів, з надією завоювати довіру виборців і не втратити владного крісла.

Кандидати заново обіцятимуть нам золоті гори, переконуватимуть, що тільки вони знають, як вирішити всі наші проблеми, та розповідатимуть про свої подвиги. Та чи є їм чим хизуватися? Перш, ніж знову претендувати на статус депутата, варто подумати, чи впоралися вони із поставленими завданнями у попередні п’ять років, чи виправдали довіру тернополян та виконали свої обіцянки, а отже чи мають моральне право знову у депутатській залі вирішувати долю міста. Очевидно не всі. Тому «Фактор Тернопільщини» розпочинає власний моніторинг виконаних тернопільськими депутатами обіцянок і просимо тернополян допомогти нам у цьому.

Кому відомі факти нехтування депутатами своїх обов’язків або ж навпаки плоди їхньої самовідданої праці, просимо повідомити редакції «Фактор Тернопільщини». Для цього залишіть повідомлення у рубриці «Зворотній зв’язок». Жоден Ваш допис не залишиться поза нашою увагою. Чекаємо на ваші листи і дякуємо за співпрацю.

Джерело: Фактор Тернопільщини

Вам також може сподобатися