Тернополяни можуть сказати все, що думають про тернопільських комунальників

znak_pitannjaДати оцінку роботі керівників комунальних підприємств відтепер можуть й читачі сайту «Тернопільські гарячі новини». Залишайте свої відгуки у рубриці «Зворотній зв’язок» і можливо вони стануть основною наших майбутніх публікацій.

У Тернополі працює близько десятка комунальних підприємств. З роботою деяких ми зустрічаємося щодня, а про існування інших тернополяни навіть не здогадуються. А все залежить від ефективності роботи. Ритм у будь-якій організації задає керівник. Лише завдяки його вмінню організувати робота, правильно поставити завдання і згуртувати колектив залежить не тільки результат, а й наше благополуччя, адже усі КП мають працювати на благо міста. Відтак тернополяни мають цілковите право давати оцінку діяльності тих чи інших керівників.

Якщо Ви бажаєте поділитися власними спостереженнями і розповісти про позитивні результати чи «провали» комунальників, залиште повідомлення у рубриці «Зворотній зв’язок». Діліться з нами власними думками щодо якості роботи працівників підприємств, тарифів, ефективності управління керівника, схем і методів роботи. Журналісти сайту проаналізують і перевірять отриману інформацію та на основі виявлених фактів підготують цікаві публікації. Чекаємо на Ваші повідомлення.

А ми нагадуємо, які саме КП здійснюють діяльність у Тернополі. Це КП «Міськшляхрембуд», “Тернопільбудінвестзамовник”, Міське бюро технічної інвентаризації, „Тернопільміськсвітло”, „Тернопільміськтеплокомуненерго”, „Тернопільводоканал”, КП «Еней», «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» , КП «Місто», СКП «Ритуальна служба», «Тернопільелектротранс», «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя», «Парк Загребелля», «Футбольний клуб «Тернопіль», КП «Тернопільський міський стадіон», КП «Центр дозвілля і молодіжних ініціатив імені Довженка», Земельно-кадастрове бюро», «Міськавтотранс», «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя», КП Тмр «Тернопіль Інтеравіа», Редакція газети «Тернопіль вечірній», КП «Палац кіно»Тмр.

Вам також може сподобатися