Навіть в негоду комунальники ремонтують трасу Львів-Тернопіль

timthumb.phpСучасні європейські технології дозволяють дорожникам проводити ремонтні роботи на трасі Н-02 Львів-Тернопіль (об’їзд м. Золочів) навіть в негоду.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Для ремонту даної ділянки дорожники застосовують німецькі технології. Вони дозволяють використання для проведення ремонтних робіт не лише нових будівельних матеріалів, але й старого дорожнього покриття.

Спочатку на існуючий старій поверхні дороги щебенево-піщаною сумішшю засипаються ямки, глибиною  до 20 см. Далі проходить фреза, яка розпушує і вимішує старе покриття з щебенем та піском. Після того грейдер профілює та вирівнює поверхню дороги. На завершення  каток утрамбовує та забезпечує безпечний проїзд.

Така технологія дозволяє ліквідувати аварійну ямковість, а також зміцнити основу дороги. І вже лише після цього, орієнтовно, через місяць, на цій ділянці розпочнеться середній поточний ремонт, який передбачає укладання нового асфальтного покриття.

Дана технологія дозволяє дорожникам працювати за будь-яких температурних умов та погоди.

У соціальних мережах з’явилась неправдива інформація, що дорожники кладуть асфальт в сніг.

Нагадаємо, у державному бюджеті на 2015 рік передбачено 262 млн. грн. на ремонт доріг загального користування у Львівській області.

Вам також може сподобатися