У Тернополі штрафують пішоходів

thumb_79388_news_m34 гривні штрафу заплатив тернополянин Сергій Беляєв. Чоловіка оштрафували за ходіння по залізничній колії.

– Йшов зранку на роботу від шостого магазину до залізничного вокзалу звичним маршрутом – зверху від моста стежкою через залізничну колію, – розповідає Сергій Беляєв. – Зупинили мене двоє людей у військовій формі, представилися і сказали, що ходити коліями заборонено. За це передбачений штраф від 34 до 180 гривень. Виписали мінімальний штраф і видали квитанцію. На квитанції штамп змінного пункту воєнізованої охорони на станції Тернопіль.

Чоловік каже, що претензій з приводу штрафу не має, однак хотів би інших тернополян попередити, щоб не ходили коліями, адже за це тепер карають.
– Там протоптана стежка, багато людей від шостого магазину чи з Нового світу ідуть на залізничний вокзал саме через колії, – розповідає Сергій Беляєв. – Бачив, що патруль зупинив ще кількох людей. Я розумію, що зараз у нас є загроза диверсій. Якщо вважають, що в такий спосіб можна уникнути небезпеки і навести порядок, то хай наводять. До того ж, часто бачу, що колії переходять і діти, а це особливо небезпечно. Хоча спочатку можна було б попередити людей, щоб не ходили, а тоді вже штрафувати тих, ігнорує попередження.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися