Тернопільський мільйонер стане радником голови ОДА Степана Барни

Z9dXL_K7yloРішення про намір призначити відомого підприємця області і віце-президента Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Тараса Демкури радником голови Тернопільської облдержадміністрації на громадських засадах Степан Барна озвучив 14 квітня під час спільної наради.

Степан Барна наголосив на важливості співпраці бізнес-кіл, підприємців та керівництва облдержадміністрації.

-Сьогодні ми повинні дбати, насамперед, про покращення іміджу області, створення сприятливого інвестиційного клімату і залучення додаткових коштів для розвитку Тернопільщини. Задля цього я готовий виїжджати в райони та на місцях спілкуватися з підприємцями, аби вони залучалися до співпраці, – зазначив Степан Барна.

Тарас Демкура звернув увагу на те, що в найближчих планах є детальне вивчення діяльності місцевих підприємств з метою сегментування їх за галузевими напрямками.

– Сьогодні потрібно переходити на новий рівень комунікації у веденні бізнесу. Зокрема це стосується створення сайтів із контентом, який сприяє продажам, навчання спілкуванню в соцмережах і вмінню проводити промоакції у них. З цією метою ми плануємо організовувати навчання і тренінги в районних центрах. Заплановане вивчення діяльності підприємств дасть можливість отримати чітку картину щодо інвестиційної привабливості області, а після сегментування підприємств за напрямками діяльності вся інформація буде розміщена на інвестиційній карті області та України. Це дасть можливість потенційним партнерам з-за кордону запросити до співпраці місцевих представників бізнесу, а потенційний інвестор матиме чітке уявлення про можливості регіону.

Кращих керівників підприємств з кожної галузі будемо рекомендувати до участі у новоствореній інвестиційній раді, в яку входитимуть також представники громадськості, органів місцевого самоврядування, фіскальних органів та митниці, – додав Тарас Демкура.

Він також наголосив на тому, що найбільші інвестиції області можуть дати саме внутрішні інвестори, адже вони добре знають свій регіон і зацікавлені у його розвитку. На переконання пана Тараса, створення умов для процвітання підприємництва є основним завданням у діяльності Інвестиційної ради Тернопільщини.

Нагадаємо, що цього року Тарас Демкура став віце-президентом ICC Ukraine з регіонального розвитку. Міжнародна торгова палата є потужною громадською організацією світового рівня, яка має тісні партнерські взаємини із Національними комітетами Світової організації бізнесу (The World Business Organization ) у 93 країнах світу для сприяння міжнародній торгівлі, опанування нових ринків, пошуку партнерів та залучення інвестицій.

Джерело: icc-ternopil

Вам також може сподобатися