Теплопостачання у тернопільських школах та дитсадках буде до 23 квітня

1390501317_2064104672 Теплопостачання із понеділка 20 квітня у школах, дитсадках та лікарнях Тернополя відновили. Проте в редакцію 20minut.ua вже від ранку читачі повідомляють, що у ряді закладів холодно. Приміром, діти мерзнуть у дитсадках №№ 8, 20, 22. А також холодно у школі №11, там зранку було лише 10 градусів тепла.

Нагадаємо, тернопільська міська рада прийняла рішення про відновлення теплопостачання у дитячих садках, школах та лікарнях міста з 20 квітня у зв’язку з погіршенням погодних умов та прогнозами метеорологів.

– Зранку було дуже холодно, опалення не включили, вихователі сказали навіть не роздягати дітей, – повідомила наша читачка Наталія, син якої відвідує дитсадок №22 на вул. Лепкого.

У прес-службі міськради кажуть, що опалення у школах та дитсадках запустили ще сьогодні вночі. Проблемні ситуації тепловики виправлятимуть, проте про це потрібно повідомляти.

– Ми попереджали, що технічні проблеми із підключенням опалення можуть виникнути у дитячих садочках №1, 32 та у школі № 6. Адже вони в єдиній мережі з житловими будинками. А в Тернополі, як відомо, опалювальний сезон для населення вже закінчився, – пояснює керівник прес-служби міськради Катерина Калуш. – У всіх решту школах та дитсадках міста опалення має бути.

Про заклади освіти, де сьогодні холодно, пані Калуш радить повідомляти на довідку міськради “1580”  (40-20-02, 23-63-97) або на аварійну  КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” – 52-71-14. Також про відсутність тепла можете повідомляти у коментарях до цієї статті.

Тепло у школах та дитсадках буде попередньо до 23 квітня, але можливо його продовжать подавати і далі, якщо погода не зміняться, додає Катерина Калуш.

– Ми можемо коригувати теплопостачання завдяки індивідуальним тепловим пунктам, які встановили у школах та дитсадках міста з метою економії газу, = додає вона.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися