У Тернополі перевірятимуть кафе та ресторани

08Розкажуть все про ціни, якість страв та обслуговування у новій тернопільській спільноті «Від ресторану до «генделика». Тернополяни, які організували спільноту,  вирішили залишитися анонімними критиками.

Користувачі мережі можуть пропонувати заклад для перевірки.

Координатор проекту каже, що їхня ціль – донести об’єктивну правду: «Ми хочемо розповісти людям, які не бували в тих чи інших закладах, про їхні особливості», – пише “Файне місто“.

Інтернет-проект тільки стартував, але декілька тернополян уже запропонували заклади для перевірки. Ірина Дзюба хоче, щоб оглядач завітав до бару «Сьоме небо»: «Бар “7 небо”, Шпитальна 7. Кухня смачна, ціни доступні. А от приміщення підвальне, тому перевірте чи немає мишей, тараканів».

Інші користувачі залишили менш оригінальні коментарі, хочуть аби перевірили «Файне місто», «Старий млин» та «Файну хату».

Відкликаються про цей проект по-різному.

Тернополянин Руслан Галицький не оцінив його: «Якщо б цей проект був типу ревізору, знімали би все на відео, проводили експерименти – то було б цікаво і корисно, а на даний момент нічого корисного я там не побачив». А ,Тетяні Тернії сподобалась ідея: «Дуже хороший задум. В наш час, коли грошей не багато і витрачати їх ще й на погану їжу і сервіс – глупство реальне. Тому я спочатку почитаю щось на кшталт цього проекту, а тоді вже піду в той генделик, знаючи, чого очікувати».

Щотижня будуть викладати огляд певного закладу. Поки завітали лише у паб «Тернопільська кнайпа».

Джерело: Доба

Вам також може сподобатися