На Зборівщині запрацює закинутий цегельний завод?

indexМожливі шляхи та заходи, спрямовані на вирішення проблеми відновлення ТзОВ «Залозецький цегельний завод» обговорило керівництво району з директором недіючого підприємства. Завод не працює з 2012 року, втім повторний запуск його діяльності цілком реальний проект.

Заступник голови РДА Олександр Парацій під час зустрічі з директором СМП у формі ТзОВ «Залозецький цегельний завод» Валентином Солодовником та начальником відділу економічного розвитку, інвестиційної діяльності та торгівлі РДА Віктором Башуцьким зауважив, що влада готова сприяти і йти на зустріч у всіх аспектах задля відновлення діяльності підприємства. Адже зараз стоїть питання про перспективи розвитку заводу а також створення нових робочих місць.

Додамо, що цегельний завод має заборгованість по єдиному соціальному внеску. Однак, каже власник заводу, це не єдина проблема.

– Діяльність на даному підприємстві неможливо відновити через постійні перевірки із контролюючих інспекцій та служб, – зауважив Валентин Солодовник.

Це питання районна влада пообіцяла взяти під особистий контроль та надалі робити все можливе, аби колись потужне виробництво знову налагодилося, а рразом з ним прийшли і інвестиції в економіку краю.

Джерело: Тернополяни

Вам також може сподобатися