Новим тренером тернопільської «Ниви» стане Роман Толочко!?

indexПісля того, як з посади головного тренера «Ниви» через незадовільні результати команди було звільнено Богдана Самардака, актуальним є питання нового керманича команди. Президента ФК «Нива» Степан Рубай на разі не називає ім’я наступника Самардака, разом з тим повідомив, що на наступним матч з «Нафтовиком» команда поїде з новим тренером.

Журналісти «Номер один» дізнатися, що з величезною долею ймовірністю, новим головним тренером «Ниви» буде Роман Любомирович Толочко. Йому допомагатиме Любомир Євгенович Вовчук. Перший левову частину своєї кар’єри віддав львівським «Карпатам», другий майже порівну провів матчів за «Карпати» та луцьку «Волинь». Додамо, що Вовчук завершував ігрову кар’єру саме в «Ниві» (45 матчів та два забитих голи), де, між іншим і почав тренерський шлях. Обидва, і Толочко, і Вовчук  працювали тренерами в структурі ФК «Карпати».

Зауважмо, що в числі кандидатів на посаду «Ниви» також були Віктор Ряшко (декілька тижнів тому навіть приїздив до Тернополя, однак відмовив керівникам тернопільського клубу), Петро Кушлик, Володимир Вільчинський та інші.

Джерело: Номер один

Вам також може сподобатися