Вперше в Тернополі представить свою колекцію одягу Роксолана Богуцька

0076_bogutska_moda_stanchak Колекції одягу від Роксолани Богуцької, Андре Тана, Кіри Пластініної та Лідії Яніцької можна буде побачити на показі мод у Тернополі. Podolyany Fashion відбудеться 15 травня у концерт-холі “Подоляни”, початок о 18.00.

– Вперше в Тернополі представить свою колекцію одягу одна з найіменитіших постатей в світі моди України – Роксолана Богуцька, – розповідає керівник відділу маркетингу ТРЦ “Подоляни” Тетяна Васильєва. – Вона створювала костюми для туру “Дикі танці” Руслани на Євробачення, наряди для перших леді України. Бренд Roksolana Bogutska має безліч незмінних шанувальників в Україні і за кордоном. Вона потрапила до переліку 12 найкращих колекцій весна/літо 2010 за версією TheFashionInsider.com Magazine поруч з Chanel, Burberry, Dolce&Gabbana і стала першим українським дизайнером, що був включений до рейтингів авторитетних європейських fashion-ЗМІ.

Дизайнер Андре Тан  на показ не приїде, але колекцію його одягу зможуть побачити глядачі під час Podolyany Fashion. Також під час дефіле тернополяни зможуть оцінити романтичний жіночний та завжди актуальний стиль тернопільського дизайнера Лідії Яніцької. А колекції Кіри Пластініної – це яскравий дизайнерський мікс модних напрямів та трендів.

Довідка
Ціна квитків на “Podolyany Fashion” – 50-100 грн. Їх можна придбати у касі ЦУМу, пабі “Хмільне щастя” та у бутикахзгаданих дизайнерів у ТРЦ “Подоляни”. 50% від отриманих коштів віддадуть на придбання медикаментів для бійців АТО.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися