На Тернопільщині затримали кишенькову злодійку-гастролерку

hustler_28У вчиненні крадіжок гаманців співробітники Теребовлянського райвідділу міліції підозрюють 40-річну жительку Кременця. Жінка неодноразово приїжджала до райцентру на ринок, аби чинити протиправне. Розшукати спритну злодійку допомогла камера відеоспостереження.
Із заявою про крадіжку грошей до співробітників Теребовлянського райвідділу міліції звернулася 29-річна жителька села Вербівці. Жінка розповіла, що на ринку в неї поцупили гаманець, в якому було понад три з половиною тисячі гривень. Оперативники взялися розшукувати злодія.
Встановити особу крадійки допомогла камера відеоспостереження. Вже невдовзі оперативники Теребовлянського райвідділу міліції спільно з колегами із оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку розшукали підозрювану в Кременці, де вона проживає.
Зловмисниці 40 років, вона вже неодноразово була судима за кишенькові крадіжки. Аби не привертати до себе уваги, їздила вчиняти крадіжки в інші міста. Так і опинилася  в Теребовлі. Як з’ясувалося, там вона бувала декілька разів. Щоразу поверталася додому не з порожніми руками.
Гаманці – все, що цікавило кременчанку в чужих сумках. Орудувала вона в основному на ринках. Правоохоронці довели її причетність до вчинення трьох крадіжок у Теребовлі. Також правоохоронці підозрюють, що лиходійка могла скоїти подібні злочини в інших районах області.
Щодо злодійки-гастролерки відкрито кримінальне провадження. Її дії слідчі кваліфікують за частиною 2 статті 185 ККУ – крадіжка, вчинена повторно.  Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.

Вам також може сподобатися