“Кіндер-сюрпризи” для тернопільських бійців

thumb_90791_news_mМініатюрні аптечки, які стануть пригоді бійцеві у разі поранення, придумав лікар-волонтер із Кременця Віктор Панфілов. Для цього він використав звичайнісінькі контейнери від “кіндер-сюрпризів”.

В цих контейнерах найнеобхідніші медикаменти для екстреної допомоги при пораненнях, – знеболювальний препарат та антибіотик.

– Ліки будуть в бійця під руками і він оперативно може використати їх, не шукаючи та не відкриваючи блістери, – каже пан Панфілов. – Такі маленькі контейнери ми помістили у індивідуальні аптечки для бійців. Ми вже відправили в АТО більше 400 таких індивідуальних аптечок.

До слова, про збір контейнерів від “кіндер-сюрпризів” волонтер оголосив у соцмережах, пише 20хвилин. Каже, що люди масово відгукнулися. Присилали контейнери з різних міст України, – Харкова, Полтави, Києва, луцька, дуже багато з Тернополя.

– Ми назбирали аж два мішки таких пластмасових коробочок, – каже співрозмовник. – – Наразі акцію тимчасово припиняємо, адже контейнерів назбирали достатньо. Дякуємо усім, хто відгукнувся на прохання! Ви зробили потрібну справу.
Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися