Тернопільська команда прорвалася у наступний тур проекту «Ліга Сміху» (відео)

64У суботу, 30 травня, на телеканалі «1+1» відбувся ефір першої гри 1/4 фіналу гумористичного шоу «Ліга Сміху».  Виступи команд були присвячені темі «Кіно». Зокрема, серед учасників слід відзначити тернопільську команду «V.I.P», яка  стартувала першою. У них було особливе завдання –  виступити у стилі «вестерн». Тобто показати український «дикий захід».
Безсумніву, чудова акторська гра, виконання пісень та запальних танців  допомогли учасникам покорили серця не лише всіх присутніх гостей у залі, але й суддів проекту.  Також команда сміливо представили свій саундтрек про життя українського села.  Під час двох основних конкурсів вони набрати найбільшу кількість голосів від усіх членів журі та  прорвалися в 1/2 фіналу першого Чемпіонату України з гумору.
Загалом, за путівку у фінал змагалися також команди: “Любимый город”( Харків) , “Трио разные и ведущий” ( Київ),  “Де Ришелье”( Одеса),  «Manhattan»  (Полтава – Рівне). Проте, за підсумками  дві останні команди  були змушені  покинули проект.

Тетяна Скиба
студентка спеціальності «Журналістика» ТНПУ ім.В.Гнатюка

Вам також може сподобатися