Вчора у Тернополі молода мисткиня представила виставку фотографій

20150607_0076Виставку фотографій під відкритим небом представила тернополянам Наталія Яворська із Мишкович. Фотографією 17-річна дівчина займається упродовж двох років. За той час стала вже учасницею та переможницею різних конкурсів, в тому числі і міжнародних. Виставляла свої роботи в рідній школі, а тепер вирішила показати те що робить і в Тернополі.

– У мене є фотографії на різну тематику, а для цієї виставки я відібрала 20 світлин на соціальну тему, – розповіла Наталія Яворська. – Більшість із них зроблені в Тернополі, є також фотографії з Чернівців, Мишкович. Ми не часто звертаємо уваги на різні дрібниці навколо нас, не помічаємо або ігноруємо їх, а саме їх я намагалася показати у своїх роботах. А ще подобається фотографувати дітей, вони емоційні і щирі у своїх почуттях.

Фотографією Наталія зацікавилася після того, як батько придбав фотоапарат. Їй стало цікаво, як іншим вдається підмічати цікаві моменти, як самій навчитися цьому. Згодом їй порадили відвідувати заняття фотографією у Станції юних техніків в Тернополі. Там і навчилася тому, що зараз вміє. Утім, дівчина зазначає, що це тільки початок, і ще багато чому треба навчитися та втілити це у життя.
20150607_0083
Ольга Трач

Джерело: За Збручем

Вам також може сподобатися