У Тернополі на озері орудує браконьєр, який плаває на байдарці

10426261_10205212388923587_5091747604344353629_n_143521734988Чоловік, який на байдарці плаває озером і при цьому займається браконьєрством, став недавно героєм публікації в місцевих ЗМІ. При цьому чоловік представився спортсменом, який ще й має відношення до Федерації веслування, чим кинув тінь на організацію.

Насправді ж він не є ні тренером, ні керівником федерації, запевняє на своїй сторінці в Фейсбуці директор департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту ОДА Віктор Мацикур.

“Мав зустріч з громадським активістом Андрієм Об’єщиком. Говорили про випадок, коли на озері за незаконним виловом риби помітили одного, здавалось би поважного чоловіка, тим більше крім немолодих літ ще і лікаря однієї з лікарень. Він представився спортсменом, тому вийшла стаття з не зовсім коректною назвою. Однак ми впізнавши по фото цього чоловіка стверджуєм – він не тренер, не спортсмен, не керівник федераціі…. він той, хто колись займався веслуванням, а зараз займається чимось, що може бути при наступних доказах кваліфіковано як браконьєрство. Оцей горе-ветереран веслувальник, що виходить на власній байдарці на озеро кидає тінь на всіх, хто займається дійсно спортом. Маю чітке розуміння того, що в випадку, якщо спортсмени чи тренера будуть помічені в протизаконних діях я не стану на їх захист тільки тому, що вони спортсмени. Є закон, і він обовязковий для всіх. Винні – відповідатимуть. Не винні – повинні отримати вибачення.
п. с. домовились з Андрієм про співпрацю, беру на контроль питання таких “псевдобайдарочників”, – написав Віктор Мацикур.

Джерело: 0352

Вам також може сподобатися