Тернополянину потрібна дороговартісна операція

thumb_99685_news_mДружина і син тернополянина Ігора Панькевича і місцева організація Червоного Хреста просить усіх небайдужих допомогти зібрати гроші на його лікування.

Ігорю Панькевичу 55 років, донедавна працював зворювальником на будівництві. Йому потрібна термінова операція в Національному Інституті хірургії та трансплантології ім Шалімова в Києві. Вартість операції складає близько 200 тисяч гривень.

В чоловіка рак жовчевивідних шляхів – холангіокарцинома ретродуоденального відділу холедоха, ІІ А стадія, ІІ клінічна група. Гострий обтураційний гангренозний холецистит. Паравезікальний абсцес, – розповідає його дружина Станіслава. – Операція буде за тиждень. Коштів потрібно дуже багато, на антибіотики, на інші ліки, на всі розхідні матеріали. Це складна операція, буде багато швів, лише на нитки потрібно 17 тисяч гривень.

Рідні звернулися про допомогу в міську організацію товариства Червоного Хреста, в засоби масової інформації, з адресними листами звертаються в різні організації, частину коштів зібрали серед родичів і знайомих. Проте зібраної суми недостатньо, адже потрібно ще чимало коштів на реабілітацію. Рідні будуть вдячні за будь-яку допомогу.

Реквізити для зарахування коштів на лікування:

Одержувач: ПАТ КБ Приватбанк

Найменування банку: Приватбанк

Номер рахунку: 29244825509100

МФО: 305299

ОКПО: 14360570

Призначення платежу: Для поповнення картки 5168 7555 1236 3553 Панькевич Станіслави Володимирівни, на лікування чоловіка Ігоря.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися