На Тернопільщині солдат-контрактник намагався зістрибнути з даху поліклініки

dd4674057df067c652d8844ca188a5af_MБлизько 20:00 год біля місцевої поліклініки Кременця почав збиратися натовп. Перехожі закликали хлопця злізти з даху медзакладу, а той горланив, що зістрибне.
На щастя, непоправного вдалося уникнути завдяки людям, які зуміли знайти потрібні слова, аби відмовити чоловіка від необдуманого вчинку. Очевидці не жарт перелякалися, адже були переконані, що самогубець має твердий намір пуститися перил, адже кричав, що йому непотрібне таке життя.

За словами кременчан, які стали свідками вчорашньої події, хлопець – солдат-контрактник.

– Він ще зовсім молодий, йому 19. Але судячи з його аргументів на даху, то він був у серйозному відчаї. Тим більше, що сьогодні мав повертатись в частину, бо перебуває на контрактній службі, – пише у спільноті «Типовий Кременець» Анелія Франковська, чоловік якої допомагав знімати п’яного солдата.

Мешканці Кременця також нарікають на безвідповідальність керівництва місцевої поліклініки, адже двері на дах давно потрібно було закрити на замок. Люди пишуть, що там часто відпочиває місцева молодь, яка розпиває алкогольні напої, що, в свою чергу, може призвести до нещасного випадку, яким мало не закінчилася вчорашня історія із відчайдушним солдатом.

Джерело: Тернополяни

Вам також може сподобатися