На Тернопільщині ув’язненим у колонію в консервах передавали мобілки

1104Бажання громадян будь-якою ціною передати для своїх родичів, близьких та друзів заборонених предметів набирає нових обертів. Збираючи посилки для засуджених, вони збирають продукти харчування та речі не просто так, а з секретом. Чергову посилку із подвійним призначенням було виявлено співробітниками Копичинської виправної колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№112).

Молодший інспектор ВНіБ прапорщик внутрішньої служби Любов Петрушкою у присутності начальника відділу нагляду і безпеки підполковника внутрішньої служби Ігоря Хабінця, під час реалізації оперативної інформації при огляді посилки, яка була адресована засудженому Б., було виявлено заборонені предмети. В консервних банках з написом «Шинка Мисливська» виявлено дев’ять мобільних телефонів, складові до них та 100 грамі дріжджів. Ця посилка надійшла від жителя К.., м. Ужгорода.

По даному випадку проводиться перевірка, по якій матеріали будуть направлені до суду, повідомив «Номер один» інспектор ВНІБ Копичинської виправної колонії (№112) управління ДПтС України в Тернопільській області Микола Безкоровайний.

Вам також може сподобатися