У Тернопільському центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій

1007У Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій ТзОВ ТВК «Львівхолод».

Представник роботодавця Наталія Кавулич розповіла учасникам заходу про те, що товариство планує відкриття мережі супермаркетів «Рукавичка» у Тернополі та Тернопільській області. Так, у Тернопільській області вже відкриті магазини у містах Козова, Бережани, Підгайці та Шумськ. До кінця липня планується відкриття магазину у місті Тернополі за адресою: вул. Князя Острозького, 18.

Пані Наталія ознайомила присутніх із діяльністю компанії, можливостями працевлаштування, професійним та кваліфікаційним складом працівників, вакансіями, умовами праці та її оплати, системою заохочень.

«Нових працівників будемо навчати безпосередньо на робочих місцях, – наголосила представник роботодавця. – Зараз маємо потребу у продавцях продовольчих товарів, касирах торговельного залу; оскільки при магазині буде своя пекарня та відділ реалізації готової продукції, шукаємо ще й пекарів, кухарів та кондитерів».

Не менш важливим питанням щодо умов праці, яке цікавило присутніх, це було дотримання соціальних гарантій. «Організація, крім офіційного працевлаштування, надає пакет соціальних послуг: оплату лікарняних листків та щорічної відпустки», – наголосила пані Наталія.

Відповівши на запитання присутніх, представник ТзОВ ТВК «Львівхолод» провела експрес-співбесіди із тими, хто зацікавився пропозиціями роботи та обмінялась контактами, запропонувавши при цьому заповнити відповідні анкети та скласти резюме.

Загалом у ярмарку вакансій взяли участь більше 30 осіб з числа безробітних.

Вам також може сподобатися