У Тернополі виготовляють “кікімори”

0a578a50a9d519d47141f872db7eea04_MУ Тернополі волонтери трудяться над виготовленням маскувальних костюмів для снайперів. На даний момент таких виготовили вже 55 комплектів, тепер їх потрібно виплести.

Активісти благодійної ініціативи «Смаколики для бійців АТО» дали цим формам умовну назву «кікімори». Через брак людей волонтери просять приєднуватися до доброї справи, аби разом якнайшвидше відправити результати спільної праці на схід.

– Звертаємось до тих, хто не байдужий до подій, які зараз розгорнулися в зоні АТО, до патріотів та свідомих українців допомогти. На жаль, у нас великий брак людей, тож потрібні умілі робочі руки! Також охочі зробити “кікімору” власноруч, можуть узяти костюм і матеріали та плести в домашніх умовах, – кажутьволонтери Тернополя.

Саме ж плетіння проводиться в приміщенні Храму перенесення мощей святого Миколая УГКЦ, що на повороті вул. Карпенка в напрямку до вул. Миру (біля ресторану “День і ніч”). За детальною інформацією можна звернутися в соцмережі «Вконтакте» до волонтера Романа Мазура.
Джерело: Тернополяни

Вам також може сподобатися