Як доїхати до нового ринку на Шептицького?

28_mainТри маршутки- №№ 5, 7 та 12 – з’єднують мікрорайони Тернополя із критим продуктовим ринком на Шептицького, кажуть транспортники. Якщо маєте свої пропозиції щодо цього маршруту – кажіть управлінню транспорту.

В редакцію 20minut.ua звернулася тернополянка Ольга із скаргою, що вона не може із Центру дістатися до нового ринку.

– От зробили новий ринок. Добре. Але доїхати туди нема чим! Ви би подивилися, які ті бідні пенсіонери ідуть так далеко на ринок, а потім тягнуть торби до маршрутки, – каже жінка. – Ну невже не можна пустити туда транспорт?

Проте в міськраді кореспонденту пояснили: до ринку вже ходить транспорт. Приміром, для жителів Центру є маршрутка №7, каже начальник міського управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігор Мединський.

– Автобуси, які йдуть цим маршрутом, з’єднують мікрорайони БАМ, “Східний” і Центр, після чого йдуть на новий ринок, – каже пан Мединський. – Автобуси йдуть вулицею Сахарова, Купчинського, 15 квітня, Протасевича, а тоді йдуть в Центр на вулицю Руську. Після чого повертають на Шептицького і через Живова – в сторону ринку. Після цього роблять коло і по Острозького їдуть на Бандери. Тому мешканці центральної частини міста також мають можливість дістатися до критого ринку громадським транспортом. Крім того, також є маршрути №5 та 12. Громадський транспорт їздить з самого ранку до вечора. Якщо в певний час маршруток немає, то про такі випадки варто повідомляти нам.

Крім того, в управлінні нагадують, що до кінця квітня приймають усі побажання тернополян щодо нової маршрутної сітки.

– Якщо у людей є своє бачення, як варто змінити маршрути, чи куди додати автобусів, то пропозиції варто подавати нам в управлінння: телефоном або на електронку.

Довідка:

Свої пропозиції щодо нової карти маршрутів можна подавати на електронку uprtrans_te@ukr.net або за тел: 52-15-14 до кінця вересня.
Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися