«МРІЯ» розпочала посів озимого ріпаку

00На полях Компанії «МРІЯ Агрохолдинг» вже приступили до посіву озимих культур під урожай 2016 року. Першим буде посіяно озимий ріпак, під який цього року «МРІЄЮ» відведено площу більше 20 тис. га. Паралельно Компанія активно здійснює підготовку ґрунту під посів інших озимих культур, основну частку серед яких традиційно займає озима пшениця. Варто зазначити, що цього сезону «МРІЯ» почала працювати за передовою технологією mini-till, що передбачає мінімальний обробіток перед посівом задля максимального збереження вологи у ґрунті.
В цілому під урожай 2016 року Агрохолдинг планує засіяти озимими культурами близько 100 тис. га.
Під час цієї посівної «МРІЯ» переходить від традиційного способу посіву сівалками до посіву розкидним способом – розкидачами, з одночасним заробленням висіяного насіння спеціальними дисковими боронами (лущильниками). У Компанії вже очікують на відповідну техніку, якої в Україні наразі ще не має ніхто, а в Агрохолдингу вона буде. Таким способом сіятимуть не лише ріпак, а й озиму пшеницю.
«МРІЯ» має все необхідне для того, аби успішно провести цю посівну. Для забезпечення безперебійної роботи під час посівної та збиральної кампаній Агрохолдинг оперативно відновлює і поповнює свій технічний парк. За останні три місяці закуплена та отримана в лізинг техніка на суму понад 5 млн. дол., найближчим часом також очікується поставка жаток для збирання соняшника, тракторів, самохідних обприскувачів та іншої техніки.

Вам також може сподобатися